Welkom bij mijnTafel Haren

De beste winkel om al je nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te kopen en verkopen!

 

Welkom bij mijnTafel Haren, de beste winkel om al jouw nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te verkopen!

mijnTafel is er voor iedereen; van webshops die behoefte hebben aan een fysiek verkooppunt tot particulieren die hun zolder willen opruimen en hobbyisten die een platform zoeken om hun zelfgemaakte producten te verkopen.

Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222.

RTV Noord 2 juni 2014

 

 

JUBILEUMAANBIEDING WEGENS SUCCES VERLENGD!

Eind mei vierde mijnTafel Haren haar 3-jarig bestaan. Om dit te vieren trakteren wij op een JUBILEUM-aanbieding. Als u voor een periode van 4 weken een tafel bij ons huurt, hoeft u maar 3 weken te betalen. U betaalt dus geen € 90 maar slechts € 67,50! De actie liep tot en met 30 juni 2017. Wegens de vele reacties hebben we besloten de actie-periode met een maand te verlengen tot en met 31 juli 2017.

Als u op dit moment al een tafel bij ons huurt, dan geldt deze aanbieding ook als u de huurperiode met 4 weken verlengt. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorwaarde is dat u uiterlijk donderdag 31 augustus uw tafel hebt ingericht. De prijs van € 67,50 vermeld op de actieposter geldt voor een standaardtafel.

Als u denkt niet voldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten. Dat wordt regelmatig gedaan met bijvoorbeeld een dochter/zoon, vader/moeder, buurvrouw/buurman, broer/zus of vriend(inn)en. Is ook nog gezellig!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

                                                        

 

Meer Nieuws »

Inlogpagina voor huurders

Wanneer je bij mijnTafel een tafel huurt, krijg je van ons een klantlogin waarmee je jouw verkopen realtime kan bijhouden.

Huur je al een tafel en wil je weten wat je saldo is, dan kan je direct inloggen met je klantnummer en wachtwoord.

 

Ga daarvoor naar de inlogpagina voor huurders en log hier in of vraag uw inloggegevens op.