Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Haren.
 

 

LAATSTE WEEK JUBILEUMAANBIEDING!

25-07-2017

Beste (oud-)huurder,

Jubileumaanbieding:
Zoals u inmiddels wel zult weten, vieren we momenteel ons 3-jarig jubileum. Hier hebben we een actie aan gekoppeld: Als u voor een periode van 4 weken een tafel bij ons huurt, hoeft u maar 3 weken te betalen. U betaalt dus geen € 90 maar slechts € 67,50*.

U hebt nog tot en met maandag 31 juli de tijd om van deze actie gebruik te maken. Als u vóór 1 augustus reserveert, hebt u nog tot 1 september de tijd om uw tafel in te richten.

Bent u bang onvoldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten.

                                                                     .
  
Plastic tasjes:
Gebruikte plastic tasjes mogen wij aan onze klanten meegeven zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen. Zo langzamerhand begint onze voorraad op te raken. Vandaar ons verzoek: als u thuis plastic tasjes hebt die u niet meer gebruikt, dan willen wij die heel graag hebben!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke
      
*De prijs van € 67,50 geldt voor een standaardtafel. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze aanbieding.
 
 
 
line

JUBILEUMAANBIEDING WEGENS SUCCES VERLENGD!

27-06-2017

Eind mei vierde mijnTafel Haren haar 3-jarig bestaan. Om dit te vieren trakteren wij op een JUBILEUM-aanbieding. Als u voor een periode van 4 weken een tafel bij ons huurt, hoeft u maar 3 weken te betalen. U betaalt dus geen € 90 maar slechts € 67,50! De actie liep tot en met 30 juni 2017. Wegens de vele reacties hebben we besloten de actie-periode met een maand te verlengen tot en met 31 juli 2017.

Als u op dit moment al een tafel bij ons huurt, dan geldt deze aanbieding ook als u de huurperiode met 4 weken verlengt. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorwaarde is dat u uiterlijk donderdag 31 augustus uw tafel hebt ingericht. De prijs van € 67,50 vermeld op de actieposter geldt voor een standaardtafel.

Als u denkt niet voldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten. Dat wordt regelmatig gedaan met bijvoorbeeld een dochter/zoon, vader/moeder, buurvrouw/buurman, broer/zus of vriend(inn)en. Is ook nog gezellig!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

                                                        

 
line

mijnTafel Haren bestaat 3 jaar: JUBILEUM-AANBIEDING!

06-06-2017

 
line

SPECIALE JUBILEUMAANBIEDING

28-05-2017

Beste (oud-)huurder,

Het is deze week al weer 3 jaar geleden dat de deuren van mijnTafel Haren officieel zijn geopend. En elke dag genieten we van de leuke contacten, die we hebben met zowel onze huurders als de vele enthousiaste kopers. Voor ons is het natuurlijk altijd weer fijn om te horen, dat onze klanten graag bij ons in de winkel komen. Een groot aantal van onze huurders hebben al vanaf de eerste dag een of meer tafels. En veel van onze overige huurders staan er al voor de zesde of zevende keer.
Aan dit jubileum willen we daarom graag een speciale actie verbinden. Als u vóór 1 juli a.s. een tafel bij ons reserveert voor 3 weken, dan krijgt u de 4de  week gratis. Als u op dit moment al een tafel bij ons huurt, dan geldt deze aanbieding ook als u de huurperiode met 3 weken verlengt. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorwaarde is dat u uiterlijk donderdag 31 augustus uw tafel hebt ingericht. De prijs van € 67,50 vermeld op de actieposter geldt voor een standaardtafel.
Als u denkt niet voldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten. Dat wordt regelmatig gedaan met bijvoorbeeld een zoon/dochter, buurvrouw/buurman of broer/zus.

Italiaanse Dag:
Op zaterdag 3 juni wordt er in Haren door de winkeliers een Italiaanse Dag georganiseerd met de hele dag door veel activiteiten. Wij krijgen ook een kraam voor de deur, die we in Italiaanse sferen gaan inrichten met allerlei spullen uit de winkel. Mocht u spullen hebben, die op de een of andere manier met Italië hebben te maken, dan kunnen die eventueel ook op de kraam. We verwachten dat dit veel mensen naar het dorp brengt, waar onze huurders ongetwijfeld ook van meeprofiteren. Wellicht een goed moment om zo spoedig mogelijk een tafel te huren!


Pinksteren gesloten:
Beide Pinksterdagen (zondag 4 en maandag 5 juni) zijn wij gesloten.

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

 
line