Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Haren.
 

 

SINTERKLAASAVOND EERDER GESLOTEN

05-12-2017

In verband met Sinterklaasviering sluiten wij op dinsdag 5 december om 17.00 uur.
 

 
line

CHEQUE UITGEREIKT AAN DIERENAMBULANCE GRONINGEN/HAREN

04-10-2017

Beste (oud-)huurder,

Uitreiking cheque aan Dierenambulance:
Het is weer zover! Op vrijdag 29 september hebben we een cheque ter waarde van € 1132,42 overhandigd aan André Nijdam, de manager van de Dierenambulance Groningen/Haren. Dit bedrag hebben we kunnen inzamelen dankzij de gedoneerde artikelen van vertrekkende huurders. De artikelen worden dan opnieuw geprijsd en verkocht voor een regionaal goed doel. Het doel, waarvoor de afgelopen periode is gespaard, was dus de Dierenambulance. Dit bedrag zal door hen worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter. Deze is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een belemmering.

Wij bedanken iedereen heel hartelijk die hier aan heeft bijgedragen!

 

                                                   

 

Reserveren voor de komende feestdagenperiode:
Wat gaat de tijd toch snel: Over ca 6 weken zet de Goedheiligman al weer voet aan wal in ons land! We merken in de winkel dat er nu al gezocht wordt naar (voordelige) Sinterklaas- en Kerstcadeaus. Dus heb je bijvoorbeeld nog speelgoed, boeken, woondecoraties, mode-accessoires enzovoort die je wilt gaan verkopen, reserveer dan NU een (extra) tafel, zodat je maximaal profiteert van de drukte die komen gaat. Vanaf half november hebben we al weer talloze reserveringen. Reserveringen worden in volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Plastic/papieren tasjes gevraagd:
Heb je thuis plastic of papieren tasjes over? Wij hergebruiken deze graag!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

      

 
line

LAATSTE WEEK JUBILEUMAANBIEDING!

25-07-2017

Beste (oud-)huurder,

Jubileumaanbieding:
Zoals u inmiddels wel zult weten, vieren we momenteel ons 3-jarig jubileum. Hier hebben we een actie aan gekoppeld: Als u voor een periode van 4 weken een tafel bij ons huurt, hoeft u maar 3 weken te betalen. U betaalt dus geen € 90 maar slechts € 67,50*.

U hebt nog tot en met maandag 31 juli de tijd om van deze actie gebruik te maken. Als u vóór 1 augustus reserveert, hebt u nog tot 1 september de tijd om uw tafel in te richten.

Bent u bang onvoldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten.

                                                                     .
  
Plastic tasjes:
Gebruikte plastic tasjes mogen wij aan onze klanten meegeven zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen. Zo langzamerhand begint onze voorraad op te raken. Vandaar ons verzoek: als u thuis plastic tasjes hebt die u niet meer gebruikt, dan willen wij die heel graag hebben!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke
      
*De prijs van € 67,50 geldt voor een standaardtafel. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze aanbieding.
 
 
 
line

JUBILEUMAANBIEDING WEGENS SUCCES VERLENGD!

27-06-2017

Eind mei vierde mijnTafel Haren haar 3-jarig bestaan. Om dit te vieren trakteren wij op een JUBILEUM-aanbieding. Als u voor een periode van 4 weken een tafel bij ons huurt, hoeft u maar 3 weken te betalen. U betaalt dus geen € 90 maar slechts € 67,50! De actie liep tot en met 30 juni 2017. Wegens de vele reacties hebben we besloten de actie-periode met een maand te verlengen tot en met 31 juli 2017.

Als u op dit moment al een tafel bij ons huurt, dan geldt deze aanbieding ook als u de huurperiode met 4 weken verlengt. Er kan maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie. Voorwaarde is dat u uiterlijk donderdag 31 augustus uw tafel hebt ingericht. De prijs van € 67,50 vermeld op de actieposter geldt voor een standaardtafel.

Als u denkt niet voldoende spullen te hebben voor 4 weken, dan kunt u de tafel natuurlijk ook samen met iemand anders inrichten. Dat wordt regelmatig gedaan met bijvoorbeeld een dochter/zoon, vader/moeder, buurvrouw/buurman, broer/zus of vriend(inn)en. Is ook nog gezellig!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

                                                        

 
line